tisdag 30 januari 2007

Min födelsedag!

Idag är det inte bara stormöte, utan även min födelsedag!

Då är man såhär glad http://www.youtube.com/watch?v=OxZuj77tUHk

Bilder från lördagens succé kommer!

senare

fredag 26 januari 2007


Här på bloggen kommer det snart att komma lite bilder och annat.

Håll till godo tills dess!

V2

En händelserik spexvecka. I måndags hade vi audition, uppslutningen var kanske inte den vi hoppats på, men vi fick ihop nog med folk för att besätta alla roller med blivande storstjärnor, utblommade förmågor från förra året och några gamla dinusaurier.Nästa vecka på tisdag 30/1 har vi stormöte och hoppas då att det kommer massor med folk som vill vara med och ha roligt. Manus, som precis blivit färdigt verkar lovande, lite mindre snusk och lite mer poesi, spännande.
I helgen är det Amphiox, då är det premiär för den nya ensemblen. Vi kommer att sjunga på sittningarna och förhoppningsvis göra stor succé. Corpus har detta år ett ganska stort generationsskifte, vilket gör det extra spännande. Nu följer sedan en intensiv repetitionsperiod, då vi kommer att vara på klubbvåningen må,ti,to och öva och öva. Framåt mars-april planerar vi att åka till Helsinki för att se och festa med våra vänner i Thorax-spexet, det kommer att bli riktigt kul. Någon som vill följa med? Hör gärna av er i så fall. corpuskarrolina@hotmail.com
För den som undrar något eller vill vara med och hänga. Hör gärna av er på ovanstående mail, eller kom förbi när vi repar.

Vi ses// Corpus 2007